Et regnskapskontor med bred erfaring

Opplev fordelene med en profesjonell samarbeidspartner

Regnskapstjenester tilpasset ditt behov

Birkenes Regnskapskontor AS tilbyr en rekke regnskapstjenester for å hjelpe din virksomhet. Fra regnskapsføring og årsoppgjør til fakturering og lønnsarbeid. Vårt team består av erfarne regnskapsførere som kan hjelpe deg med å forstå og håndtere din virksomhets økonomi. Les mer om våre tjenester nedenfor.

Regnskapsarbeid

Profesjonell regnskapsføring gjør hverdagen din litt enklere

Er du en av dem som synes regnskap skaper en del hodebry? De fleste bedrifter er pålagt å føre regnskap, men det betyr ikke at det skal være vanskelig eller til bry. Vårt erfarne team hjelper deg med hele eller deler av regnskapet, og sørger for at bedriften din får bedre styringsverktøy for å kunne bidra til økt verdiskapning, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet.

Vi sørger for at regnskapene dine er oppdaterte og nøyaktige, slik at du alltid har et godt overblikk over økonomien din. Regelmessige rapporter og økonomiske analyser gir deg muligheten å ta bedre beslutninger for din virksomhet og vokse din bedrift.

 • Fører regnskap og bilag
 • Oppretter og vedlikeholder regnskapsbøker
 • Genererer økonomiske rapporter som balanse og resultatregnskap

Årsoppgjør

Et ryddig årsoppgjør krever kunnskap og erfaring

Årsoppgjøret oppfattes som regnskapsårets viktigste begivenhet og det krever derfor mye arbeid. Et årsoppgjør er mye mer enn bare en oversikt over regnskapsårets økonomiske bevegelser og resultat, det er også et viktig strategisk redskap i forhold til fremtidig forretningsutvikling. Våre dedikerte ansatte er alltid oppdatert i henhold til krav og frister fra myndighetene og kan derfor assistere deg ved utarbeidelsen eller utarbeide årsoppgjøret for deg.

Med et godt utarbeidet årsoppgjør får du et overblikk over virksomhetens økonomi som kan hjelpe deg å planlegge fremtiden.

 • Lager årsregnskapet for myndighetene
 • Håndterer spørsmål om skatt og avgifter
 • Gir et godt overblikk over virksomhetens økonomi og hjelper med fremtidsplanlegging

Fakturering

Effektiv håndtering av fakturering

Ville det vært behagelig å kunne motta betaling uten å måtte styre med fakturaer?

Hos oss kan vi hjelpe deg med hele eller deler av fakturaprosessen. Vi sørger for at fakturaene dine blir sendt ut til kundene dine til rett tid, og følger opp på utestående fakturaer. Vi håndterer betalinger og sørger for at du får betalt for jobben du har gjort.

Dette gir deg bedre oversikt over økonomien din og gjør det enklere å drive din virksomhet.

 • Lager og sender ut fakturaer til kunder
 • Følger opp på utestående fakturaer
 • Håndterer betalinger og sikrer at du får betalt

   

Lønnsarbeid

Profesjonell håndtering av lønnsarbeid

Vi har lang erfaring med lønn og andre ytelser til ansatte. Uavhengig av virksomhetens bransje kan vi utføre lønnskjøring på fast basis. Våre ansatte gjør alltid et grundig arbeid, og sørger for at alle nødvendige parter får dokumentasjonen de trenger, i henhold til gjeldende lovverk og regler. Vi beregner lønn, skatt, avgifter og andre ytelser for ansatte, og genererer lønnslipp og annen lønningsdokumentasjon

Dette gir deg bedre oversikt over lønnsutgifter og hjelper deg å holde deg innenfor budsjettet.

 • Utfører lønn og lønningsarbeid
 • Beregner lønn, skatt, avgifter og andre ytelser for ansatte
 • Genererer lønnslipp og annen lønningsdokumentasjon

Rådgivning

Vi har ekspertise i økonomi, skatt, avgifter, regnskap og virksomhetsdrift

Som økonomer er vi ikke bare gode på tall, vi kan også mye om bransjer, lokalmarked, lover og regler. Vi vil fungere som en god støttespiller for deg som kunde, og kan hjelpe deg og din bedrift med å se ting utenfra, fra et nytt perspektiv, gjennom nye øyne som har stor kompetanse på viktige områder i din bedrift. Vårt team gir deg råd om økonomi, skatt, avgifter, regnskap og virksomhetsdrift for å sikre at din virksomhet kjører på topp.

Vi hjelper deg med å løse eventuelle problemer som måtte oppstå, og gir deg verdifulle innspill for å gjøre smartere beslutninger for din virksomhet.

 • Rådgivning om økonomi, skatt, avgifter og regnskap
 • Hjelper til å løse eventuelle problemer
 • Gir verdifulle innspill for smartere beslutninger

   

Interessert i å se hvordan vi kan hjelpe din virksomhet?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og et tilbud tilpasset dine behov.

Prat med oss