Et autorisert regnskapskontor

Vi har erfaring og ekspertise på tvers av flere bransjer

Ikon - hånd, pil og tannhjul

Over 40 års erfaring med regnskapsføring

Birkenes Regnskapskontor AS har vært i bransjen siden 1978, og har bygget opp et solid rykte for å levere høy kvalitet på regnskapsføringstjenester til virksomheter i Birkenes og omkringliggende kommuner som Lillesand, Grimstad, Kristiansand, Evje og Hornnes.

Ekspertise på tvers av bransjer

Vi har en bred kundebase som spenner over et stort utvalg av virksomheter, fra verksteder og håndverkerbedrifter til transportbedrifter, oppvekstinstitusjoner, konsulent- og servicevirksomheter og skog og jordbruk. Vår erfaring og ekspertise gjør at vi kan tilpasse våre tjenester til dine unike behov, uansett bransje

Dedikerte og dyktige ansatte

Vårt team består av ni dedikerte og dyktige ansatte med lang erfaring i bransjen, som leverer regnskapstjenester og bedriftsrådgivning til rundt 400 kunder i vårt område. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder alltid får den beste servicen, og vi setter stor pris på at mange av våre kunder har vært hos oss i flere år.

Regnskapsføring fra A til Å

Vi kan tilby en komplett pakke innen regnskapsføring, fra årsoppgjør og fakturering til råd og bistand med lønnsarbeid. La oss ta hånd om økonomien slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet på best mulig måte.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet!